Wednesday, July 5, 2017

Segment Bloglist : Yay or Nay?


Hello everyone! How’s your day? Dah lama tak tanya khabar rakan blogger semua kan? Cuaca kat sini sekarang panas sebab tak berangin, sedikit mendung walaupun tak hujan. Dan kini, terasa bahangnya. I need an aircond right now! Alright, tujuan aku tulis entry kali ini adalah ingin bertanyakan sesuatu.

Me : I think that I would like to having a segment. Untuk tajuk segment tu belum tahu lagi lah, but what I want to tell you now is segment yang bakal aku adakan itu is about a bloglist segment which is aku akan cari some amazing blogs yang dah menambat hati aku and then I will put it on my ‘inspiration bloglists’ side. Yes, that sounds isn’t very interesting but I try my best to having it with love and care, hahahaha 🙏

That’s what my heart saying. And now, I wanna ask you. Kalau lah aku buat segment tu, agak-agak ada tak yang berminat untuk join? I need your answer as soon as possible. Even segment tu tak berapa menarik, Insya-Allah followers, page views, readers and so on of your blog will be increase. Kalau ada yang berminat, leave your comment below and mana yang tak berminat untuk join tu, it’s okay. I didn’t force you to join it to. I’m just asking and I need your answer.

P.S : SUPPORT RAKAN BLOGGER !! ✌️✌️✌️

7 comments:

  1. insyaAllah CCL akn join segmen2 yg rakan blogger anjurkan

    ReplyDelete
  2. Kak lina akan join dan support rakan2 bloggers yang buat segmen dan giveway ni

    ReplyDelete
  3. berminat *angkat tangan sambil jerit* hehehe

    ReplyDelete
  4. Just give it a shot, mana tahu ramai join =)

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah akan join...untuk silaturahim dan mengenali satu sama lain..

    ReplyDelete

All Rights Reserved 2017 ( SITI FILZAHTUL )