Sunday, June 18, 2017

The Cartieca Giveaway #2

            Wahh, saya join GIVEAWAY lagi ! Nak tahu GA apa pulak? Cuba tengok gambar kat bawah ni, The Cartieca Giveaway by Cart Kartika. 10 orang yang bertuah akan memenangi koleksi scarf dari The Cartieca ni. So, nak tunggu apa lagi? Dear  gegirls, jom lah join untuk meriahkan lagi GA ni. Mana lah tahu ada rezeki untuk menang, dapat jugak pakai time raya nanti. Hehehe.

Macam mana nak join GA ni? 

Haa, kalau berminat untuk join giveaway ni, boleh klik pada banner ya. Jangan lupa juga untuk follow semua step yang dah ditetapkan. Don't worry, syarat nak join GA ni memang mudah. Tak payah tunggu lama sangat, join sekarang !!


1 comment:

  1. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/06/the-cartieca-give-away-2.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

All Rights Reserved 2017 ( SITI FILZAHTUL )