Friday, June 23, 2017

Sem Break Bloglist by Farhanah Afiqah


           This entry is written about the segment that organized by Farhanah Afiqah titled Sem Break Bloglist by Farhanah Afiqah So, those who are interested to following this segment, you are welcome to click the banner above. 

STORIES

Here, I would like to write about my blog. Actually, this blog isn't complete yet, but I will try my best to fill it with interesting content, Insya-Allah. Okay, first of all I want to tell you why I created this blog. I made it because I love writing especially for horror stories that I will share in this blog (in progress), haha 🙈. Oleh yang demikian, saya nak berkongsi some of my bad experiences yang berkaitan dengan makhluk-makhluk halus ni.

" If you interested untuk share your experience pun boleh, just contact me on my social accounts yang ada dekat atas sana tu "

GA & SEGMENT

               Entry yang ini adalah berkaitan dengan giveaway dan juga segmen yang saya dah join. So, everytime saya join mana-mana GA or segments from rakan blogger semua, saya akan publish dekat entry ni so that you also can join the GAs, segments or even contests. Di samping kita support Malaysian Bloggers, cewahh ayat.

REVIEW

             This entry pula is about the things that I've used no matter it is a cosmetic product, food, make up, book that I've read or something else. So, saya akan review semua tu supaya awak tahu apa barang kosmetik yang saya selalu guna, makanan sihat yang saya amalkan, buku kesukaan saya and so on. Tak nak tengok pun tak apa, up to you nak read entry yang mana satu.

PROMOTION

          Next, saya nak mempromosikan barangan jualan yang cukup hebat dengan harga yang sangat berpatutan kat dalam blog ni. Nak tahu barang apa? Keep visiting my little blog untuk jenguk sedikit sebanyak barangan yang akan saya promosikan tu. Nak share sekarang tak boleh lagi, sebab ni pun entry untuk buat promotion kan? Hehe. Bukan itu sahaja, blog ini jugak akan berkongsi some tips yang bermanfaat dan juga beberapa maklumat yang berguna to everyone. 

QUOTES OF THE DAY

               Hah ! Berkaitan dengan Quotes Of The Day by Siti Filzahtul (me) ni pulak is about some quotes that tell us about life, sadness, positive vibes and so on. Keep checking the page of that entry untuk tahu apa quotes yang akan saya share dalam blog ni, ya? If you suka dengan quotes tersebut, jangan segan silu untuk leave your comment under the post so that I know that you're looking my blog. Tapi, saya tak janji yang saya akan update selalu quotes tersebut sebab saya akan update depends on how my situation.

So, I think that it is better if I stop here sebab takut nanti jadi novel pulak kalau saya teruskan, hehe. Ohh, untuk entry Writer tu pulak adalah berkaitan dengan my introduction about this blog and also myself. Boleh tengok kalau nak kenal saya, even tak berapa details. Hee.

To sis Farhanah Afiqah, saya join eh segmen bloglist ni. Minta maaf juga kalau terlalu panjang and ada grammatical error ke apa. Sekian terima kasih.


2 comments:

  1. Wahh banyaknya benda dalam blog ni huhu. Thanks for joining!

    https://frrnxh.blogspot.my/2017/07/sem-break-bloglist-winners.html

    ReplyDelete
  2. jalan2 dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/06/sem-break-bloglist-by-farhanah-afiqah.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

All Rights Reserved 2017 ( SITI FILZAHTUL )