Tuesday, June 6, 2017

Must Love Giveaway by Aurora Scents 2017


Haa jom pakat meriahkan lagi GA ni dari Celoteh Mamy Si Kekris
Dengar kata hadiahnya cukup menarik.

5X Travel Pack Auroma Scents (5 in 1 balm worth RM55)
Pergh, siapa tak nak kan? Insya-Allah kalau ada rezeki kita menang sama-sama ya, amin.
So, awak nak tunggu apa lagi? Mai lah join GA ni.

Macam mana nak join?
Haaa, just klik pada banner untuk tengok steps nak join GA ni, dengan syarat awak kena ikut 100% tau, hehe.

3 comments:

  1. Good luck :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents-2017.html

    ReplyDelete
  2. All the best ya !
    Join gakk~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

All Rights Reserved 2017 ( SITI FILZAHTUL )